
Ocelové nerezové nože
Všechny parametry


Kai Nakiri nůž na zeleninu Wasabi Black, 16,5 cm

BerlingerHaus Sada nožů s prkénkem Leonardo, 6 ks

BerlingerHaus Sada nožů s akátovým magnetickým držákem Leonardo, 6 ks

Kai Plátkovací nůž Wasabi Black, 23 cm

Kai Yanagiba filetovací nůž Wasabi Black, 21 cm

Kai Univerzální nůž Shun Premier, 16,5 cm

Kai Šéfkuchařský nůž Wasabi Black, 20 cm

Kai Nakiri nůž na zeleninu Shun Premier, 14 cm

Kai Yanagiba filetovací nůž Wasabi Black, 24 cm

Kai Šéfkuchařský nůž Wasabi Black, 15 cm

Kai Univerzální nůž Wasabi Black, 10 cm

Kai Univerzální nůž Shun Premier, 10 cm

Kai Šéfkuchařský nůž Shun Premier, 20 cm

Kai Yanagiba filetovací nůž Wasabi Black, 15,5 cm

Kai Santoku nůž Wasabi Black, 16,5 cm

Kai Nůž na chléb Wasabi Black, 23 cm

Kai Santoku nůž Shun Premier, 18 cm

Kai Plátkovací nůž Shun Premier, 24 cm

Kai Sada 3 nožů Wasabi Black – univerzální malý, univerzální velký a santoku

Kai Univerzální nůž Wasabi Black, 15 cm

Kai Nůž na chléb Shun Premier, 23 cm

Kai Sada 3 nožů Wasabi Black – univerzální malý, univerzální velký a šéfkuchařský velký
Ocelové nerezové nože
Ocelové nerezové nože nalezneme asi v každé současné domácnosti. Ocel je totiž již tradičním materiálem pro výrobu kuchyňských nožů. Její výhodou je zejména snadná údržba a odolnost, díky které se nemusíte bát poškození ocelového nože, pokud ho náhodou upustíte na zem.