Menu

Keramické nože

Keramické nože jsou tvrdší než klasické kovové, díky čemuž se můžou chlubit výtečnou ostrostí. Na rozdíl od ocelových nožů nepotřebují tyto keramické nože každou chvíli přebrušovat. Velkou výhodou je také nepřilnavost keramické čepele. Tyto nože nezanechávají na potravinách kovovou pachuť a uchovávají jídlu déle jeho čerstvou chuť a vitamíny. Ovoce a zelenina na povrchu řezu nezhnědnou. Při manipulaci s keramickými noži však dbejte opatrnosti - jsou tvrdší, nežli ocel, avšak na boční nárazy značně náchylnější a křehčí.

celý text skrýt text
Štítky:
Filtry:
Cena:
 
 
Značka:
Barva:
Upřesnit parametry
action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít