Popis
Dopřejte si ovoce nebo sušenky v čokoládě! V elektrickým hrnci Professor 19998 velmi snadno rozpustíte čokoládu, připravíte nugátový krém a další lahodné dobrůtky. Maximální hmotnost zpracovávané polevy nebo čokolády je 250 g.
Obsah balení:
- 1 x základní část, tavicí hrnek
- 1 x stěrka
- 1 x odkapávací mřížka
- 6 x forma (srdce, medvídci, čtverce, kávová zrna, hvězdy, vánoční stromky)
- 1 x forma velké srdce
- 10 x plastová vidlička
- 1 x spirálová lžička pro přípravu pralinek
- 1 x vidlička na přípravu tabulkové čokolády
- 1 x návod k použití s receptářem
Jak čokoládovnu používat
a) Postavte přístroj na rovný povrch a dovnitř vložte tavicí hrnek.
b) Zapojte přístroj do sítě. Nejprve jej nechte nahřát asi 10 minut na provozní teplotu otočením ovladače na stupeň 2 (přibližně 60°C).
c) Čokoláda nebo polevy by měly být jemně nalámané, rychleji se rozpustí.
d) Stupeň 1 (přibližně 43°C) se používá pro udržení teploty již roztavené čokolády.
e) Po použití přepněte ovladač do polohy 0 a přístroj odpojte od sítě.
f) Pokud čokoládovnu nepoužíváte, uložte ji na suché místo.