Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Více informací zde.

Kontakt 0 Oblíbené Přihlášení Košík

Náhled košíku

K dopravě ZDARMA zbývá nákup za 2 000 Kč
Váš košík je prázdný...
Kai Yanagiba filetovací nůž Wasabi Black, 15,5 cm Kai Yanagiba filetovací nůž Wasabi Black, 15,5 cm
Yanagiba filetovací nůž Wasabi Black od japonské značky Kai s délkou čepele 15,5 cm je tradičním nástrojem určeným pro přípravu ryb, zejména při filetování a krájení tenkých plátků. Díky jednostrannému ostří zaručuje čistý, hladký a precizní řez, což z něj činí ideální volbu pro přípravu sushi a sashimi. Nůž je určený pro praváky.Čepel je vyrobena z prvotřídní japonské nerezové oceli Daido 1K6 s tvrdostí 58±1 HRC, která vyniká dlouhotrvající ostrostí a odolností. Její leštěný povrch podtrhuje minimalistický vzhled nože a zároveň usnadňuje práci při krájení. Rukojeť z polypropylenu s bambusovým prachem je navržena tak, aby byla nejen pohodlná, ale i hygienická díky přírodním antibakteriálním vlastnostem. KolekceWasabi Black se vyznačuje nadčasovým designem a praktickým zpracováním, což ji činí ideální volbou i pro profesionální kuchyně a restaurace.Hlavní výhody produktu tradiční japonský nůž Yanagiba pro filetování ryb jednostranně broušené ostří pro dokonalý, čistý řez ideální pro přípravu sushi a sashimi čepel z japonské oceli Daido 1K6 s tvrdostí 58±1 HRC minimalistický design s leštěnou čepelí a kovovou záštitou antibakteriální rukojeť z polypropylenu s bambusovým prachem vyrobeno v Japonsku, vhodné pro domácí i profesionální kuchyněObsah balení 1× Yanagiba filetovací nůž Wasabi Black 15,5 cmParametry a specifikace určení: pro praváky délka ostří: 15,5 cm délka rukojeti: 12,6 cm materiál čepele: japonská ocel Daido 1K6 materiál rukojeti: polypropylen s bambusovým prachem tvrdost: 58±1 HRC země původu: Japonsko
0,0 0
1359

Kai Yanagiba filetovací nůž Wasabi Black, 15,5 cm

Novinka
Kai Yanagiba filetovací nůž Wasabi Black, 15,5 cm Kai Yanagiba filetovací nůž Wasabi Black, 15,5 cm Kai Yanagiba filetovací nůž Wasabi Black, 15,5 cm

Kai Yanagiba filetovací nůž Wasabi Black, 15,5 cm

Velikostní varianty (3)
1 359 Kč
Skladem u dodavatele
Doprava zdarma nad 2 000 Kč
Osobní odběr (více informací)
od 59 Kč | doručíme do 3 týdnů
Doručení na adresu(více informací)
od 95 Kč | doručíme do 3 týdnů
Nákupem získáte 41 Pohoďáčků

Katalogové číslo:

 136889

Popis

Yanagiba filetovací nůž Wasabi Black od japonské značky Kai s délkou čepele 15,5 cm je tradičním nástrojem určeným pro přípravu ryb, zejména při filetování a krájení tenkých plátků. Díky jednostrannému ostří zaručuje čistý, hladký a precizní řez, což z něj činí ideální volbu pro přípravu sushi a sashimi. Nůž je určený pro praváky.
 
Čepel je vyrobena z prvotřídní japonské nerezové oceli Daido 1K6 s tvrdostí 58±1 HRC, která vyniká dlouhotrvající ostrostí a odolností. Její leštěný povrch podtrhuje minimalistický vzhled nože a zároveň usnadňuje práci při krájení. Rukojeť z polypropylenu s bambusovým prachem je navržena tak, aby byla nejen pohodlná, ale i hygienická díky přírodním antibakteriálním vlastnostem.
 
KolekceWasabi Black se vyznačuje nadčasovým designem a praktickým zpracováním, což ji činí ideální volbou i pro profesionální kuchyně a restaurace.
 
Hlavní výhody produktu
  • tradiční japonský nůž Yanagiba pro filetování ryb
  • jednostranně broušené ostří pro dokonalý, čistý řez
  • ideální pro přípravu sushi a sashimi
  • čepel z japonské oceli Daido 1K6 s tvrdostí 58±1 HRC
  • minimalistický design s leštěnou čepelí a kovovou záštitou
  • antibakteriální rukojeť z polypropylenu s bambusovým prachem
  • vyrobeno v Japonsku, vhodné pro domácí i profesionální kuchyně
 
Obsah balení
  • 1× Yanagiba filetovací nůž Wasabi Black 15,5 cm
 
Parametry a specifikace
  • určení: pro praváky
  • délka ostří: 15,5 cm
  • délka rukojeti: 12,6 cm
  • materiál čepele: japonská ocel Daido 1K6
  • materiál rukojeti: polypropylen s bambusovým prachem
  • tvrdost: 58±1 HRC
  • země původu: Japonsko
více méně

Parametry

Barva: černá
Délka čepele: 15,5 cm
Materiál: nerez + plast
Myčka: ne
Velikost: S

Více z kolekce Wasabi Black

Hodnocení Dotazy (0)

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Tento produkt nemá žádné dotazy

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít