Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Grilování - základy správného grilování, hnědá, 15 x 17,5 cm Grilování - základy správného grilování, hnědá, 15 x 17,5 cm
 systematické uspořádání receptů dle regionů, odkud pocházejí kvalitní barevné fotografie Tato kniha představuje světové „grilovací velmoci", a to prostřednictvím specialit. Čtenář zde nalezne recepty na vynikající masové i bezmasé pokrmy ze střední a východní Evropy, západního a východního Středomoří, ale také ze Spojených států amerických či z Asie. Dozví se mnohé o druzích grilů, zásadách správné přípravy pokrmů a získá řadu tipů pro zdravé grilování.-přehledné grafické uspořádání lexikonu včetně záhlaví pro lepší orientaci v knize. Brožovaná vazba, s chlopněmi, kvalitní barevné fotografie. přehled druhů grilů a příslušenství, grilovaných pokrmů, omáček a marinád, zásady pro bezpečné a zdravé grilování systematické uspořádání receptů dle regionů, odkud pocházejí jednoduché symboly pro rychlou informaci u jednotlivých receptů (obtížnost přípravy, náklady, energetická hodnota) množství barevných fotografií věcný rejstřík a rejstřík receptů na konci knihy Kniha dříve vyšla také pod názvem Lexikon grilování. Nakladatel: REBO Productons Rozměry knihy: 15 x 17,5 cm Počet stran: 304
0,0 0
169

Grilování - základy správného grilování, hnědá, 15 x 17,5 cm

Grilování - základy správného grilování, hnědá, 15 x 17,5 cm

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



  • systematické uspořádání receptů dle regionů, odkud pocházejí
  • kvalitní barevné fotografie

Tato kniha představuje světové „grilovací velmoci", a to prostřednictvím specialit. Čtenář zde nalezne recepty na vynikající masové i bezmasé pokrmy ze střední a východní Evropy, západního a východního Středomoří, ale také ze Spojených států amerických či z Asie.

Dozví se mnohé o druzích grilů, zásadách správné přípravy pokrmů a získá řadu tipů pro zdravé grilování.-přehledné grafické uspořádání lexikonu včetně záhlaví pro lepší orientaci v knize. Brožovaná vazba, s chlopněmi, kvalitní barevné fotografie.

  • přehled druhů grilů a příslušenství, grilovaných pokrmů, omáček a marinád, zásady pro bezpečné a zdravé grilování
  • systematické uspořádání receptů dle regionů, odkud pocházejí
  • jednoduché symboly pro rychlou informaci u jednotlivých receptů (obtížnost přípravy, náklady, energetická hodnota)
  • množství barevných fotografií
  • věcný rejstřík a rejstřík receptů na konci knihy

Kniha dříve vyšla také pod názvem Lexikon grilování.

Nakladatel: REBO Productons



Rozměry knihy: 15 x 17,5 cm

 

Počet stran: 304

Parametry a specifikace

Barva: hnědá
Materiál: papír
Velikost: 15 x 17,5 cm

Katalogové číslo:

 601794
Sdílet

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít