Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Jsme finalisty Ceny kvality v anketě ShopRoku 2015!

23. 03. 2016 |

Děkujeme vám!

Díky spokojenosti našich zákazníků a kvalitě poskytovaných služeb jsme i v letošní anketě Heureky ShopRoku získali ocenění finalista Ceny kvality v kategorii Bytový textil a doplňky.

Cena kvality je posuzována na základě dotazníků spokojenosti s nákupem, takže je to hlavně díky vám - našim zákazníkům - že jsme již druhý rok po sobě finalisty ocenění Cena kvality. 

Jsme moc rádi, že má naše úsilí výsledky a každým dnem máme stále více spokojených zákazníků.  Všem vám moc děkujeme a slibujeme, že v našem úsilí nepolevíme a budeme stále pracovat na tom, aby všichni naši zákazníci byli na 100 % spokojení!

 

Tým 4Home

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít