Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Slavíme 10 LET na trhu, aneb co jste o nás ještě nevěděli! II.

19. 11. 2014 |

Oslava našich 10. narozenin je v plném proudu a my vám přinášíme další porci drbů a NEJ našeho 4Home týmu. Druhá desítka zajmavostí už na vás čeká! :)

Mirek, Honza, Hanka         

1.Nejmuzikálnější

Náš Míra je muzikant každým coulem, kudy chodí, tudy zpívá nebo hraje na cokoliv, co mu přijde pod ruku. „Mám po dlouhý době radost velikou, utekla mi baba s jiným paprikou!” a spoustou dalších veršů nás baví při každé příležitosti. A pak že ajťáci jsou nudní!

2.Nejnovější posila týmu

I do našeho týmu občas zavítá nová krev a Honzu s Hankou jsme uvítali teprve minulý měsíc! Zatím se jim u nás prý líbí a na nic si nestěžují. Však si je taky hýčkáme, takže doufáme, že jim nadšení z práce u nás vydrží.

Katka a Jitka         

3.Nejdesignovější

Náš designový guru má na háku všechny nejnovější trendy a stará se, aby vaše domovy zářily krásnými věcmi. Na otázku, kolik má doma sama designových věcí z naší 4Pure nabídky, však Káťa záhadně mlčí... Asi k ní budeme muset zavítat na návštěvu a zjistit, jak si bydlí milovníci krásných věcí.

4.Nejpozitivnější

I kdyby trakaře padaly, uslyšíte z naší firmy pronikavý smích. Vždy báječná nálada, neuvěřitelný smysl pro humor a pozitivní myšlení… to je naše Jíťa. Milým úsměvem září na každém kroku a přenáší svou dobrou náladu na každého, koho potká. S takovou kolegyní je zkrátka radost pracovat!

Marťa a Lucka                                    

 

 

 

 

 

 

5.Největší excel guru

Nenechte se zmást milým vzezřením. Zdání totiž klame. S touto slečnou není radno si zahrávat! Dokáže vám to totiž pěkně spočítat, a to i bez kalkulačky. Stačí ji k tomu „pouze“ excelovská tabulka o deseti tisících řádků… pak se teprve cítí jako ryba ve vodě. :)

6.Nejmladší

Lucka je náš benjamínek. Ještě nedávno rozbíjela bábovičky svým sokyním na písečku, ovšem nenechte se mýlit - i přes své mládí umí za práci vzít jako málokdo.

Jaroušek, Monika a Lenka                                    

 

 

 

 

 

 

7.Největší fanynky 4Home produktů

Holky z reklamačního chtěly být původně princeznami. Potom ale objevily kouzlo beránkových vest, kvalitního povlečení a revolučního silikonového nádobí a zjistily, že na svém oddělení jsou vlastně v ráji. Od té doby nedají na naše produkty dopustit.

8.Nejhodnější

Velichovák tělem, duší, s nejhodnější povahou, na příjmu nás přesvědčuje, že jde všechno s rozvahou. Prince na bílém (černém, hnědém, klidně i strakatém) koni si neumíme představit lépe (a jelikož složení 4Home týmu je převážně ženské, víme, o čem mluvíme). Jaroušek je zkrátka naše zlatíčko se srdcem na správném místě… 

call centrum a Barča                                    

9.Nejupovídanější

Komu se celý den pusa nezastaví? No přeci našim holkám ze zákaznického! Svým hlasem, ochotou a příjemným vystupováním okouzlí nejednoho zákazníka na telefonu, ochotně poradí i pomohou. A nezastaví se ani když mají pauzu... Jsou to zkrátka naše holky do nepohody.

10.Nejvěrnější

Naše nejkrásnější kolegyně Barča věrnost nezapře. Za svým páníčkem chodí po celé kanceláři sem a tam. Ovšem jen do té doby, než objeví vaši svačinu. To pak dá všechnu lásku a věrnost jen a jen vám. :)

 

Utekl vám 1. díl článku o naší firmě? Můžete si ho přečíst ZDE!

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít