Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Slavíme 10 LET na trhu, aneb co jste o nás ještě nevěděli!

09. 10. 2014 |

Čas běží neskutečně rychle a tak došlo k tomu, že letos slavíme už své desáté narozeniny! A při té příležitosti jsme se rozhodli trochu vám poodhalit některé z tajností našeho 4Home týmu a prozradit, jaká jsou naše NEJ. Pro začátek jsme jich našli příhodně 10. Jste připraveni?

 Terka a Duška               Marťa                     

1.Nejvyšší a nejmenší

Terka a Dušanka, nejdelší a nejkratší článek našeho pevného řetězu, bez kterých bychom nebyli kompletní!

Jejich výškový rozdíl činí celých 25 cm, přičemž Terka se svými 183 cm s velkým přehledem překonává svou výškou velkou většinu z nás. Zajímavé je, že ač už tak hodně vysoká, velmi ráda nosí i 10 cm podpatky. Dušanka je sice malá, ale šikovná :) A díky svému věčně zářivému úsměvu také nepřehlédnutelná.

2.Nejkreativnější

Nejkreativnější ze všech kreativních? Kdo jiný než naše grafička! Marťa spí na paletách, vyrábí vlastní šperky, šije (ale nikdy ne do nás) a neustále někde pobíhá s foťákem. A samozřejmě je duší všech našich mailingů, které by rozhodně bez ní nebyly tak úžasné…

 Anička       Gabča                    

 

3.Nejzcestovalejší

Naše Anička je světoběžnice každým coulem! Všude byla a všude se domluví. Vedle tradičních destinací jako je Itálie, Anglie, Francie či Německo, navštívila také exotické Japonsko, rušnou a nikdy nespící Ameriku i horkou a divokou Afriku. Zbývá se jen zeptat, kam Anička vyrazí příště, co myslíte?

4.Nejdelší vlasy

Gabčiným typickým znakem jsou její nádherné dlouhé vlasy, díky kterým ji nikdy nepřehlédnete. Dokonce poznáte, že je v práci, protože když na koberci najdete 2 m dlouhý vlas, tak to může být snad jen vlas princezny z pohádky a nebo …Gabčin! :) Ale pozor! Nenechte se mýlit, dlouhé vlasy rozhodně neznamenají dlouhé vedení!

Pavla a Péťa     Jitka                       

5.Nejčerstvější mladé paní

Letošní léto se v našich kancelářích urodilo a měli jsme tu hned dvě svatby za sebou. Holky od té doby doslova září štěstím a nejedna z nás neprovdaných jim tiše závidí :) Nemluvě o tom, že jako nevěsty vypadaly opravdu pohádkově…

6.Nejdéle ve 4Home

Naše stálice Jíťa pracuje ve 4Home už neuvěřitelných 8 let! A celých 8 let sedí každý den trpělivě se sluchátky na uších a s veškerou ochotou se stará, aby všichni naši zákazníci byli spokojení, dostali ty správné odpovědi včas a rádi se k nám vraceli. A věřili byste, kolik našich katalogů za těch 8 let stačila nasbírat? No ani my jsme neměli síly na to je všechny spočítat!

 Terka a Soňa  Petr 

 

7.Největší cifršpióni

Nikdo nerozumí číslům tolik, jako naše holky z účtárny. Celý den jenom počítají a počítají. A my díky nim všichni víme, jak máme hospodařit… A pokud ne, tak nám to samozřejmě spočítají.

8.Nejlepší řidič

Petr je řidič s nejlepším odhadem, protože strefit se naloženou paletou vysokou 125 cm do otvoru 134 cm, to celé ve výšce 10 m od země a nehodit si ji na hlavu – na to už musíte mít skutečně trefu. Tak kdo si na to troufá, pánové a dámy?

logistika

 

9.Nejpracovitější

S pokorou musíme uznat, že jediní, kdo se u nás doslova ani na chvilku nezastaví, jsou naši kolegové a kolegyně z logistiky. Neustále někde pobíhají, balí, rozbalují, hledají a nacházejí… Zkrátka jsou pilní jako včelky a dbají na to, aby všechny balíčky odcházely včas a v pořádku zabalené. Však 110 000 balíků od začátku roku už mluví za své…

rodičové

 

10.Nejplodnější

V našem týmu naleznete spoustu zasloužilých maminek i tatínků, kteří mají náš neskonalý obdiv. V průměru vychází na jednoho 4Home rodiče cca 2,2 dítěte. A určitě s námi budete souhlasit, že při takovém počtu radostí i starostí člověk svým kolegům občas odpustí i trochu té nervozity.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít