Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Silikon v kuchyni

03. 06. 2011 |

Máte k silikonu nedůvěru, protože si pod ním představujete pouze nepřirozené prsní implantáty? I pokud jste ryze přírodní typ odsuzující jakékoliv plastické operace, dejte silikonu šanci. V kuchyni má rozhodně své místo. Silikon je materiál moderní doby a své místo našel nejen v plastické chirurgii, ale také v kuchyni. Využijte výhod, které nabízí, a pořiďte si do kuchyně pár šikovných pomocníků. Společnost 4home jich nabízí celou řadu.

Silikon představuje novou generaci pečení. Je hned několik důvodů, proč by neměl ve vaší kuchyni chybět.

SILIKON NEVÁŽE PACHY - na rozdíl od dřevených sourozenců, nebudou silikonové obracečky a vařečky nikdy cítit. Můžete s nimi v klidu míchat jakékoliv jídlo bez obav o přenos pachů. Se silikonovou mašlovačkou můžete potřít pizzu česnekem, mašlovačku umýt a v zápětí s ní potírat sladký závin žloutkem.

FORMY NENÍ NUTNÉ VYMAZÁVAT - nemusíte složitě vymazávat každý záhyb formy, což například u silikonové formy na bábovku nebo dokonce forem na muffiny není zrovna zábavné práce. Odpadne i vysypávání moukou nebo vykládáním pečícím papírem. Jednoduše nalijete těsto a po upečení formu z moučníku doslova svléknete. Výhodou je, že silikonové formy jsou během studené a ruce si opravdu nepopálíte.

PRODUKTY ZE SILIKONU JSOU SKLADNÉ - můžete je srolovat, stočit a vždycky se vrátí do původního tvaru. Dřevěnému válu skončí privilegium zabírat nejvíce místa v kuchyni a silikonový cedník se může směle měřit s velikostí talíře.

VHODNÉ PRO VŠECHNY DRUHY TRUB - péct můžete v plynovou, horkovzdušné, elektrické nebo dokonce mikrovlnné troubě. Pokud máte doma jinou (nebo spíš jiného) troubu, nemůžeme výsledek zaručit. Ale knedlík z mikrovlnky je skutečně jedinečný! Dát je můžete i do mrazničky. Ve formě na muffiny jde vytvořit skvělá domácí zmrzlina!

SNADNO SE UDRŽUJÍ - silikonové produkty jdou mýt myčce na nádobí. Navíc k formám se těsto opravdu nepřichytí, takže odpadá i odmáčení a drhnutí dřezu.

SKVĚLE VEDOU TEPLO - díky jejich vysoké tepelné vodivosti se doba pečení se zkrátí až o třetinu. Proto s nimi i ušetříte, protože v nich stačí péct kratší dobu.

NA CO SI DÁT POZOR!
! Na ostré předměty, protože silikon lze snadno proříznout
! Na to, že pokud vám vyzkouší formu tchyně nebo kamarádka, může se stát, že vám po jejich návštěvě zmizí. Kdo vyzkouší silikonové nádobí, nechce nic jiného.

 

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít