Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Když venku zase prší…

05. 06. 2012 |

Těšíme se na krásné slunečné počasí a přijde déšť… S vrtochy počasí zkrátka nic nenaděláme, proto je důležité nenechat si jimi zkazit náladu. Pokud jsme v práci, asi nám je celkem jedno, co se děje za oknem, ale o víkendu nám může déšť nepříjemně pokazit plány. Co tedy podniknout, když nám počasí nepřeje?

Je libo holínky nebo horký čaj?

Samozřejmě vám nic nebrání vzít deštník nebo pláštěnku, natáhnout holínky a jít dovádět do bahna s dětmi. Pohyb na čerstvém vzduchu je samozřejmě zdravý i v dešti, pokud ovšem nelije jako z konve. To byste si zakládali tak akorát na nemoc.

Většina z nás však v takovém počasí raději zůstane doma. Můžete relaxovat s hrnkem teplého čaje zabalení do deky nebo praktického televizního pytle a venku ať se klidně čerti žení. Je jen na vás, jestli si k takové relaxaci pustíte televizi nebo nějaký film, otevřete napínavou knížku nebo si jen budete užívat vzácné chvilky klidu. Jednou za čas je takový odpočinek opravdu potřeba, abyste zregenerovali síly.Luxusní beránkové deky

Pozor na rodinnou ponorku!

Ti, kteří mají doma děti, mají zajisté o zábavu postaráno. U času stráveného s rodinou nezáleží, zda jste doma, nebo venku. Vždyť i doma se dá užít spousta zábavy a her. Můžete Solární stavebnicevsadit na klasické pexeso, karty, člověče, nezlob se nebo jinou společenskou hru. Můžete také společně řešit hlavolamy, skládat stavebnice nebo třeba oblíbené puzzle - s tím je zábava vždy zaručena. A kdo má doma dostatek prostoru, může uspořádat závody aut na dálkové ovládání.

 

Pozvěte přátele na čaj...

Určitě nejste jediní, kdo je nucen při špatném počasí sedět doma, tak proč nesezvat své přátele k nějaké domácí zábavě? Můžete uvařit konvici čaje nebo kafíčko, upéct něco dobrého - Porcelánová čajová soupravatřeba lahodnou bábovku, muffiny nebo brownies a pak společně posedět a probrat všechny novinky.

...nebo bujarou zábavu

Pro večerní zábavu s přáteli můžete zvolit klidně hry, i když už nejste děti. Pro hravé dospělé jsou k dispozici trochu netradiční obměny klasických her - hry s alkoholem. Můžete si tak Alkoholová ruletazvolit třeba člověče, nezlob se, lodě, věž, ruletu... Nebudete věřit, jakou zábavu si užijete.

Inspiraci pro zábavu s přáteli naleznete na našem eshopu v kategorii Párty, zábava.

A co k jídlu? Vždyť i za deště se dá grilovat. V případě, že máte na zahradě praktickou stříšku, můžete grilovat klasicky. Pokud ovšem ne, nemusíte si zoufat. Váš problém hravě Elektrický přenosný grilvyřeší elektrický gril, se kterým můžete bez rizika grilovat i doma a vychutnáte si tak grilované maso nebo zeleninu i v nepříznivém počasí.

 

Čistič kobercůIdeální čas na... úklid

Většina z nás to nerada slyší, ale deštivé počasí je ideální chvílí vrhnout se na úklid a drobné opravy, které se neustále odkládají, protože máme vždy důležitější práci. Takže teď už bez výmluv můžeme utřít prach ze skříní a poliček, vyčistit žaluzie, vybělit spáry v koupelně, vyčistit koberce, vyleštit zrcadla, ještě neuklizené zimní oblečení uložit do vakuových pytlů... Však každý sám ví, jaké má doma resty. S kompletním úklidem vám pomůže praktický parní čistič.Malířská stříkací pistole

Trávit víkend úklidem nebo malováním asi není ideální, ale na druhou stranu přeci jen je lepší si to odbýt, když není hezké počasí, než se tím pak trápit až bude slunečno a teplo.

Řadu praktických pomocníků pro domácí úklid naleznete na našem eshopu v sekci Úklid.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít