Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Kde nás najdete?

Na Brně 2065, 600 05 Hradec Králové

Tel.: 498 511 611

Dostanete se k nám ideálně autem (parkoviště přímo před výdejním místem). Pokud nemáte k dispozici auto, lze se k nám dostat také MHD (trolejbus č. 1 a 2, směr Nový Hradec Králové - zastávka Na Brně, popř. bus č. 4 či 21, který jede z jiné části města) a poté od zastávky cca 700 m pěšky.

Po vystoupení z MHD přejděte podchodem na druhou stranu a u areálu Petrofu odbočte doleva do ulice Na Brně. Pokračujte stále rovně cca 550 m. Pár metrů za Technickými službami odbočte doprava (za areál Petrofu) a pokračujte stále rovně dokud nedojdete do areálu. Odbočte doleva a jděte podél skladů dozadu k nově postavené budově, kde sídlíme.

Nevíte si rady s MHD? Poraďte se s jízdními řády.

GPS výdejního místa v HK: 50.1913972N, 15.8577078E

 

sídlo 4home

Otevírací doba:

po - pá: 9 - 17 hod. 
so - ne: zavřeno

Přímo na výdejním místě je možné zakoupit menší vybraný vzorek sortimentu z naší nabídky. Upozorňujeme, že nabídka na prodejnách se týká pouze drobnějšího zboží a je omezená.

 

Mapa - často ještě uvedeno jako TopTrans:


action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít