Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Osvětlete svůj domov chytřeji s Philips Hue!

Chytré osvětlení, které vám usnadní život

Představte si, že byste mohli vypnout všechna svá světla jedním kliknutím. Objevte kouzlo, které jedním klepnutím promění celou místnost ze studovny na domácí kino. Nebo použijte svá světla k vytvoření dojmu, že jste doma, i když nejste. A když jste doma, zvolte to správné nastavení světla, které vám pomůže se lépe soustředit nebo se uvolnit po náročném dni.

Snadný start s Philips Hue

Je potřeba hned koupit i Hue Bridge?

Chytrá světla Philips Hue přináší možnost navodit speciální atmosféru nebo automatizovat osvětlení v každé domácnosti. S Philips Hue můžete začít dvěma způsoby: s jednodušší technologií Bluetooth nebo pokročilejším systémem s Bridge. Nemusíte si dělat starosti: i když si nejdřív vyberete systém ovládaný přes Bluetooth, Bridge můžete vždy přidat později. Pokud plánujete využívat svůj nový Hue systém naplno, případně plánujete jeho zapojení v rámci chytré domácnosti a ovládání pomocí asistentů, jako Google Assistant, Alexa nebo třeba Apple HomeKit, tak je v tomto případě Bridge potřeba. Díky Hue Bridge získáte spoustu možností navíc a můžete tak svůj systém využívat opravdu naplno a odkudkoliv na světě!

Philips Hue Bridge

Inteligentní ovládání a příslušenství

Systém Philips Hue můžete ovládat z libovolného zařízení, ať jste kdekoli. Pro nejjednodušší způsob, jak nastavit jas, vytváření časovače, změnu barvy (a mnoho dalšího) zvolte aplikaci Philips Hue. Pro ještě snadnější ovládání použijte dimmer switch nebo Hue Tap. Nastavte své oblíbené scény a mějte je vždy po ruce. Bateriemi napájený senzor pohybu Hue bude kontrolovat vaše světla automaticky podle toho, jak to bude potřeba a kde ho umístíte. Nemusíte být ani doma, abyste kontrolovali a ovládali své osvětlení.

Snadná instalace ve 4 krocích

Řada White and color ambiance

Pokud Vám nestačí pouze stmívání a změna teploty světla, případně máte rádi neomezené možnosti nebo si plánujete svá nová světla užívat naplno, tak je řada White and Color Ambiance přesně pro vás! Hrajte si se světlem, vyberte si z 16 milionů barev a změňte v okamžiku vzhled a atmosféru místnosti, ve které se nacházíte. Scénu nastavíte bez námahy, jedním stisknutím tlačítka. Použijte svou oblíbenou fotografii a znovu prožijte ten jedinečný moment s paletou barev světla. Uložte si svou oblíbenou scénu a vyvolejte ji kdykoli chcete pouhým klepnutím prstu.

Řada White and color ambiance

Řada White Ambiance

Světlo ovlivňuje naši náladu a chování. Philips Hue vám pomůže přizpůsobit každodenní rutiny okamžikům, které si můžete užít. Vynechte ranní kávu a připravte se na den se studeným, jasným bílým světlem, které pomáhá povzbudit vaše tělo a mysl. Nebo relaxujte s jemnou září bílého teplého světla pro dokonalý den. S řadou White ambiance budeme moci jedním klikem měnit teplotu světla od studené až po teplé bílé.

Řada White ambiance

Řada White

Základní řada světel Philips Hue White poskytuje teplé bílé světlo, které si můžete libovolně stmívat a to bez dodatečné a často složité montáže stmívačů. Užívejte si plynulé a snadné stmívání s Philips Hue. Nepotřebujete přitom nijak zasahovat do stávajících rozvodů elektřiny ani volat elektrikáře.

Řada White

Objevte všechny možnosti, které vám přináší chytré osvětlení Philips Hue.

Zobrazit nabídku

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít