Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

O společnosti

Naše společnost působí na trhu už od roku 2004, máme tedy opravdu bohaté zkušenosti v tom, co děláme. Jsme specialisté pro váš dům, byt a zahradu, který přináší originální i praktické zboží pro každého. Vybírat můžete ze stylového bytového textilu, originálních bytových dekorací a doplňků, moderního vybavení kuchyně a jídelny i nepostradatelných pomocníků a techniky na zahradu či do dílny.

O společnosti

Jak šel čas

2020

Během jediného roku zvládáme obsloužit 1 000 000 spokojených zákazníků z pěti evropských zemí.

2019

Na Slovensku vyhráváme v soutěži Heureka ShopRoku první místo v kategoriích Bytové doplnky a Bývanie a design. V Polsku jsme v lokální obdobě této soutěže na druhém místě.

2018

S ohledem na velkou zákaznickou poptávku, které odpovídá i našeho bohatá produktová nabídka, rozšiřujeme naše skladové prostory a spouštíme blog plný inspirace a pohodového čtení na adrese www.kavarna.4home.cz.

2017

Expandujeme na rumunský trh a výrazně rozšiřujeme produktovou nabídku pod naší značkou 4home. Kromě nových položek z kategorie bytového textilu nabízíme nově našim zákazníkům také nerezové sady hrnců nebo mimořádně oblíbené termosklenice Hot&Cool.

2016

Vstupujeme na maďarský trh. Vyhráváme ocenění Český košík roku za zákaznicky nejpřívětivější nákupní proces mezi českými e-shopy. V Česku a Polsku se umisťujeme na třetím místě v soutěžích Shoproku v kategorii Dům a zahrada.

2015

Neustále modernizujeme náš e-shop, nasazujeme první plně responzivní verzi, optimalizovanou pro veškerá moderní zařízení jako jsou tablety a mobilní telefony. Vstupujeme na další zahraniční trh - Polsko.

2014

Získáváme první místo v soutěži Heureka Shoproku v kategorii Bytové doplňky a design na Slovensku a jsme finalistou v téže kategorii v Čechách. Rozšiřujeme sortiment o další tisíce produktů, včetně prestižních značek. Náš e-shop nyní obsahuje již bezmála 10 000 různých produktů.

2012

Přestěhovali jsme se do nových kanceláří a hlavně do nového modernějšího skladu o rozloze 4 875 m2, díky čemuž můžeme i nadále zkvalitňovat naše služby.

2007

Expandovali jsme k našim sousedům na Slovensko.

2004

Zakládáme naši společnost 4home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít